Tjänster

Elservice

Vi utför elservice när det gäller projektering vid nyinstallation och vid renovering. Vi utför elarbeten i Uppsala med omnejd, allt från den privata villan och en badrumsrenovering till elservice och elinstallation i en butik, kontorslokal eller flerbostadshus.

Belysning

Behöver du hjälp när det gäller utebelysning, innebelysning, skyltbelysning eller annan slags installation eller montage av ljuslådor och skyltar? Vi är din elektriker med bas i Uppsala som gärna hjälper dig till en ljusare tillvaro. Hör av dig om du har frågor om belysning!

Larm, lås & telefoni

Vi på Sommer Elteknik i Uppsala utför de flesta olika jobb man kan tänka sig som hör till larm, lås och telefoni att göra. Vi är elektriker i grunden och har stor erfarenhet av installation av brandlarm, hemlarm och inbrottslarm, kodlås till ytterdörr samt telefoni, porttelefoni och nätverksinstallation i stor utsträckning.

Oavsett om det gäller dig som privatperson, ett företag eller en bostadsrättsförening, så kan vi hjälpa dig! Hör av dig till oss om det gäller ett jobb inom Knivsta, Storvreta, Enköping och Uppsala eller i närheten av dessa platser. Är du osäker på om vi kan hjälpa dig? Hör av dig så svarar vi på dina frågor!

Läs mer om elinstallationer & elmontage, eller teleinstallationer, som är några av våra främsta tjänster.